Powered By Blogger

jeudi 3 septembre 2015

Šokantna poruka mladima (Paul Washer)

Šokantna poruka mladima udarila je po slušateljima, tako šokantna i biblijska da propovjednika više nikada nisu zvali! Paul Washeru dogodilo se to puno puta. Kad pogledate razumjet ćete zašto. Ovu propovijed na internetu je pregledalo preko milijun gledatelja i jedna je od najpoznatijih propovijedi kršćana protestantske denominacije, a kako je tek potrebna i nama katolicima jer slušajući braću kako propovijedaju Riječ i koliko se trse biti Božji često pomislim da smo mi katolici tako malo toga shvatili, da smo se izgubili od Gospodina i Njegovih zapovijedi, ljubavi i nauka. 

Propovjeda Paul Washer, osnivač Heartcry Missionary Society, 20 godina je proveo u Andama u Peru-u kao propovjednik i misionar, onda ga je Bog pozvao nazad u Ameriku da prije nego umre posvjedoči i nama. Obitelj mu dolazi iz Hrvatske, često to i sam spominje, po kršćanskoj denominaciji pripada Southern Baptist Convention. Oženjen, otac troje djece, dva sina i jedna kćer. Svakako jedan od najvećih propovjednika današnjice - pa tko zna enegleski, nek surfa i sluša i gleda. Za ovaj video nemam autorska prava, osim prava koje mi daje Gospodin da učinim što je moguće da se zastava našeg Boga i spasitelja Isusa Krista zavijori na svakom brdu ovog planeta. Potrudio sam se da prevedem ovu propovijed da je mogu čuti i razumjeti i oni koji ne znaju engleski jezik, a žele rasti u spoznanju i ljubavi prema Gospodinu, Njegovoj riječi i Božjem Kraljevstvu. 
Ti koji ovo gledaš, otvori srce i uši i oči pa da se Duh spusti pa se obratiš i živiš, u krilu Očevom, u zagrljaju Isusovom, u radosti B.D. Marije, Josipa, svih svetih, apostola, mučenika i proroka. Bog bio s tobom! Amen+++

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire